7.020
18/01/2024

Sanitaire ontkalking en lekdetectie in Kessel-Lo

solderen doorgangsmeter urgent avond

Kalkaanslag is een kwaal die iedereen wel eens ondervind. Maar wacht zeker niet te lang met ontkalken voor de situatie erger wordt. Bent u dus op zoek naar een loodgieter in Heverlee die snel en efficiënt te werk gaat, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien hanteren onze technici de allernieuwste technieken zodat het probleem binnen de kortste keren is opgelost. Camera inspectie van de leidingen, thermografische detectie van lekkages en ontstoppingen, zelfs heel moderne ultrasone detectie, onze loodgieters doen het allemaal. Contacteer ons nu en verhelp uw problemen, lekkage aan waterleiding of lekkage aan afvoerlijding met een cameraonderzoek of evenals warmtelekkage onderzoek met behulp van thermografische camera.

Woont u in Heverlee en heeft u iemand nodig om te solderen? Watermeter of doorgangsmeter plaatsen, herstellen, solderen? Ook dat valt binnen het kunnen van onze technici. Onze loodgieters in Heverlee lossen het probleem graag voor u op.

Bent u woonachtig in Heverlee en heeft u een urgent sanitair probleem? Maakt u geen zorgen. U kan rekenen op onze 24/24u loodgieters 7 dagen op 7 : dag- , avond- en nachtploeg staan paraat.

Ets. Goossens

367 Jobs

0485 16 66 62

ets-goossens.be : Beste loodgieters

Meilleur Service

98 Jobs

meilleurservice.be : 12+ jaar ervaring


Bel ze voor een afspraak : 0485 16 66 62
transparent