9.020
11/06/2024

Sanitaire voorzieningen Heverlee

toilet douche urinoir reparatie

Ondervindt u problemen met uw sanitaire uitrusting, zoals uw lavabo, badkuip, douchebak, bidet, toilet, kraan of zelfs jacuzzi? Een ontstopping lost u best zo snel mogelijk op, voor het probleem erger wordt. Maar geen zorgen, onze loodgieters in Heverlee zorgen voor de verhelping van al uw ontstoppings problemen. Zij zorgen graag voor de depannage of herstelling van uw wastafel, gootsteen, bad, douche, urinoir, spoelbak, vlotter, menger of andere.

Of heeft u nood aan een reparatie van uw sanitair? U heeft een kapotte waterleiding, sifon, collector, mengkraan, wastafelkraan, douchekraan, keukenkraan, buitenkraan, ventiel, kraanklep, kraankop die vervangen moet worden, of problemen met de afvoer, waterput, een slechte aansluiting en verbinding of dergelijke? Dan kunt u de hulp van onze bekwame loodgieters in Heverlee zeker goed gebruiken.

Installatie sanitaire voorzieningen Heverlee

badkamer toilet loodgieter douche

Zijn de sanitaire uitrustingen in uw badkamer, WC, keuken, wasruimte, douchekamer aan vervanging of reparatie toe? Onze loodgieters in Heverlee hebben heel wat ervaring met de installatie van tal van sanitaire uitrustingen.

Tot slot staan onze loodgieters in Heverlee ook in voor de installatie van uw sanitaire voorzieningen. Wilt u uw badkamer opknappen met een nieuwe wasbak, douchecabine, inloop douche of nieuw ligbad? Of heeft u een installateur nodig voor een hang WC, chemisch toilet, ingebouwd toilet of sanitair broyeur? Onze loodgieters in Heverlee hebben kennis van hun vak en ervaring met de installatie van ophang WC, chemisch WC, ingebouwde WC en WC broyeur.

Bovendien hebben onze technici in Heverlee ervaring met allrelei merken, zoals Roca, Villeroy Boch, Saint Gobain, Franke, Grohe, HansGrohe, Ideal Standard, Geberit, Delabie, x2o en Schell. Zij komen dus nooit voor verrassingen te staan en hanteren tevens de allenieuwste technieken om het probleem met bijvoorbeeld uw pijpleiding te verhelpen. Camera inspectie, thermografische detectie , lekdetectie of utrasone detectie ; wij doen het allemaal. Door middel van cameraonderzoek of onderzoek met thermografische camera wordt het probleem meteen duidelijk en opgelost.

Maar ook voor de afwerking van uw meubels, inrichting en decoratie kunnen wij zorgen. Wilt u uw badkamer, urinoir, waskot of andere sanitaire ruimte vernieuwen? Contacteer dan onze cantrale dienst en wij sturen met spoed een van onze bekwame loodgieters in Heverlee. Onze loodgieters in Heverlee komen op interventie om een schatting te maken en bezorgen u nadien een offerte met correcte prijs.

Vind ook een loodgieter chauffagist op onze andere site.

Ets. Goossens

384 Jobs

0485 16 66 62

ets-goossens.be : Beste loodgieters

Meilleur Service

116 Jobs

meilleurservice.be : 12+ jaar ervaring


Bel ze voor een afspraak : 0485 16 66 62
transparent