17.633
05/06/2024

Badkamer renovatie en sanitair installaties

badkamer loodgieter ontstopping toilet

Bent u van plan om uw badkamer, douchekamer of toilet te renoveren, nieuwe lavabo plaatsen, oude badkuip vervangen door de nieuwe ligbad, moderne ingebouwde WC of chemisch WC laten monteren, inloop douche plaatsen? Zoekt u een offerte voor de badkamer inrichting en decoratie, schatting voor de aanleg van leidingen (aanleg van buisleiding, montage van afvoerleiding, plaatsing van riool)? Wilt u de wasruimte inrichten, nieuwe wasmachine of droogkast aansluiten of het waskot aanleggen in de bestaande woning of de nieuwbouw? Zoekt u een loodgietersbedrijf om de waterleiding leggen, verleggen of uitbreiden, sifon, afvoer, collector installeren of verplaatsen? Deze vragen ontstaan vroeger of later voor zo goed als elke familie of alleenstaande individu. Waar moet ik een goede loodgieter installateur van sanitaire uitrusting zoeken? U hebt net de list van de beste loodgieters monteurs gevonden! Wij hebben zorgvuldig deze lijst opgesteld om het proces van afspraak maken met loodgieter vereenvoudigen. Bel naar onze afspraak centrale en maak via onze medewerkers snel een afspraak met een loodgieter sanitair uit uw buurt. Het is nog nooit zo simpel geweest! Alle loodgieters aannemers uit onze databank zijn ervaren en veelzijdig. Ze zijn in bezit van moderne apparatuur en al nodige materiaal en kunnen daarom zo goed als elke loodgieterswerk aan : installatie van ophang WC, ingebouwd toilet, chemisch toilet, sanitair broyeur, plaatsing van badkamer wastafel, keuken gootsteen, plaatsing en verplaatsing van bad, douchecabine, bidet, installatie van kraan (wastafelkraan, douchekraan, keukenkraan), montage van jacuzzi, plaatsing van watermeter, wasdroger, droogzwierder, vervanging of uitbreiding van de leiding en veel meer. Alle loodgieters monteurs van onze lijst werken ook met materiaal, meubels en uitrusting voor de afwerking van de badkamer van de allerbeste merken zoals Villeroy Boch, HansGrohe, Saint Gobain, Roca, Grohe, Ideal Standard, Schell, x2o, Franke, Geberit, Delabie en meer op aanvraag.

Sanitair herstellingen van A tot Z

Probleem met de sanitaire voorzieningen, slijtage of defect aan de sanitaire uitrusting is erg vervelend : waterlek aan de pijpleiding, gebroken of gebarsten buis in de kelder, wasbak of douchebak die lekt, spoelbak van wc die loopt leeg, wc vlotter zit los, mengkraan sluit slecht en continu sijpelt, water ventiel zit vast, badkamer boiler fluit, tikt of bromt, aansluiting van de boiler of wasmachine beweegt, een waterbuis in uw kelder of badkamer gescheurd of waterpijp op een terras was tijdens de winter bevroren en nu druppelt... noem maar op! Maar maakt u geen zorgen - in onze lijst zijn de loodgieters specialisten voor herstelling van alle sanitaire problemen te vinden! Neem snel contact men ons op en maak een dringende afspraak voor de sanitaire reparatie. Laat uw sanitaire voorzieningen herstellen, verhelpen en depanneren door de deskundige loodgieters met ervaring! Dikwijls verstopt het probleem zich en is daardoor moeilijk om te opsporen en neutraliseren, bij voorbeeld het vochtprobleem kan liggen aan lekkage die onzichtbaar is achter de muren, in de vloeren of aan de geblinderde pijp. Opsporing van een lek die weggestopt is moet in dit geval gebeuren door de hulp van moderne technieken zoals camerainspectie met thermografische camera (ook gekend als thermografische detectie) of utrasone detectie. Hebt u te maken met overbodig waterverbruik en vermoedt u een waterverlies na de watermeter? Weet u niet waar kunt u een loodgieter vinden die capabel is om een ingewikkelde lekkage, bij voorbeeld ondergronds, op te sporen? Bel dan ons op en maak een afspraak voor een lekdetectie met cameraonderzoek - de beste, meest efficiënte, zij het niet de goedkoopste manier om lekkage te lokaliseren. Elke professionele loodgieter zal in geval van hardnekkige lekkage een camera inspectie aan te raden : door één relatief dure interventie kan men snel de kern van het probleem, van panne te vinden en repareren.

Ontstoppingsdienst regio Leuven

ontstopping loodgieter badkamer lavabo

Verstopping van WC of lavabo is misschien is een van de meest vervelende problemen met sanitaire in uw woning of op kantoor. Een geurhinder, rioolgeur kan verwijzen naar een beginnende vernauwing of verstopping van de leidingen of uitrusting van uw badkamer of keuken. Wees alert en maak op tijd een afspraak met loodgieter voor controle, reiniging en onderhoud van leidingen, toilet, lavabo en andere op de grotere problemen te voorkomen. WC, die spoelt slecht, tijdig laten reinigen is altijd beter dan een volledig verstopte toilet laten ontstoppen. De loodgieters ontstoppers uit onze databank hebben de beste materiaal en apparatuur en kunnen alle soorten van WCs efficiënt en snel ontstoppen : ontstopping van hang WC, ontstopping van ingebouwde WC, ontstopping van sanitair WC broyeur of urinoir. Bel ons op en maak een afspraak, ook dringend, voor de ontstopping van WC, gootsteen of bad. Om uw sanitaire voorzieningen in orde te houden, laat het tijdig onderhouden, reinigen, ontkalken door een professionele loodgieter. Laat dan uw sanitaire in de badkamer of in de keuken af en toe controleren door een goede loodgieter, zo vermijdt u een onaangename verrassingen met de sanitaire die ineens kapot is. Bij voorbeeld een tijdige ontkalking van een vaatwasser kan een storing en dringende depannage in de toekomst te voorkomen. Bel onze afspraak centrale en maak een dringende afspraak voor de ontstopping WC, ontstopping van lavabo, keuken gootsteen ontstopping, bad of douche ontstopping in Leuven. Wij helpen u graag!

Ets. Goossens

384 Jobs

0485 16 66 62

ets-goossens.be : Beste loodgieters

Meilleur Service

116 Jobs

meilleurservice.be : 12+ jaar ervaring


Bel ze voor een afspraak : 0485 16 66 62
transparent