15.212
18/03/2024

Installatie, reparatie en onderhoud van ketel of boiler en meer

geiser boiler ketel badkamer

Bent u op zoek naar een loodgieter voor de installatie, herstelling of onderhoud (nazicht en ontkalking) van uw verwarmingsketel, badkamer boiler, waterverzachter in de wasruimte waskot of doorstroom geiser in de keuken?

Bent u van plan om uw bad- of douchekamer te laten renoveren met de installatie van nieuwe warmwaterboiler of geiser en zoekt een offerte van de loodgieter voor deze werken? Hier ben u op het juist adres om de beste specialisten, loodgieters met veer ervaring te vinden. Onze grote databank van loodgieters van de stad Leuven en de omgeving biedt de brede keuze aan de beste techniciens aan. Elke loodgieter uit deze lijst heeft genoeg ervaring en vaardigheden en werkt met allerbeste merken van sanitaire voorzieningen zoals Villeroy Boch, Roca, Grohe, Saint Gobain, Ideal Standard, HansGrohe, Schell, x2o, Delabie, Geberit, Franke en meer. Bel on snel op voor een afspraak of een schatting!

Laat de nieuwe ketel, keukenboiler, badkamer boiler of geiser installeren en aansluiten door een betrouwbare ervaren loodgieter. Gata het om de reparatie, onderhoud, ontkalking van een boiler, geiser of ketel? Kies dan ook voor de professionele loodgieter, gespecialiseerd in verwarming en waterverwarming toestellen. Zo verzekert u het beste resultaat en de garantie van vlekkeloos werking van uw ketel of boiler. Weet u niet waar moet u zicht richten om een ervaren loodgieter met nodige vaardigheden en specialisaties te vinden? Maakt u geen zorgen - hier bent u op het juist adres! U vindt makkelijk een goede loodgieter uit de buurt in onze grote databank van de beste loodgieters. Bel snel en maak meteen en afspraak voor de installatie, herstelling of onderhoud van uw boiler, ketel of geiser!

Natuurlijk een deskundige ervaren loodgieter kan u ook helpen met overige loodgieterswerk zoals installatie van allerlei sanitair voorzieningen (lavabo's, badkuipen, douchecabines, WCs, sanibroyers etc.), plaatsing van de waterleidingen in nieuwbouw en verplaatsing van de waterleiding in bestaande woning, plaatsten van sifon of afvoer, ontkalking van pijpleiding, ontstopping van WC, wastafel, afvoerleiding, aansluiting van de riool leiding, collector, aanleg van de waterput, herstelling van gebroken buisleiding, gebarsten pijp, loszittende buis, lekdetectie met behulp van de camera (cameradetectie) en veel meer.

Ets. Goossens

376 Jobs

0485 16 66 62

ets-goossens.be : Beste loodgieters

Meilleur Service

105 Jobs

meilleurservice.be : 12+ jaar ervaring


Bel ze voor een afspraak : 0485 16 66 62
transparent