8.287
20/01/2024

Bent u op zoek naar een loodgieter in de buurt van Leuven?

loodgieter-riool-reparatie

Dan kan u bij ons terecht. Onze firma is 24 op 7 bereikbaar en werkt met deskundige loodgieters die steeds een snelle en efficiënte oplossing aanbieden. Bent u woonachtig in Leuven en omstreken en heeft u een loodgieter nodig? Aarzel dan niet om contact op te nemen zodat wij met spoed een afspraak voor u kunnen maken.

Last van kalkaanslag? Problemen met de watermeter? Of bent u op zoek naar een lekdetectie, soldering,...? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze loodgieters gaan professioneel te werk en hanteren de allernieuwste technieken. Camerainspectie, thermograpsche detectie en ultrasone detectie; wij doen het allemaal. Aarzel dus niet om contact op te nemen en een afspraak te maken voor een cameraonderzoek of onderzoek met thermographsche camera.

Riool reparatie

Geurhinder, afvoergeur in badkamer of keuken, vochtophoping, verstoppingen; een breuk of lekkage in uw riolering of leidingen brengt heel wat onaangename problemen met zich mee. Onze firma biedt graag de oplossing voor al deze problemen. Daardat wij samenwerken met gekwalificeerde loodgieters die steeds vakkundig te werk gaan, bieden wij een snelle en efficiënte oplossing voor al uw problemen. Bovendien hanteren onze loodgieters de meeste innovatieve technieken, zodat al uw kwalen binnen de kortste keren zijn opgelost.

Aarzel dus niet om contact op te nemen wanneer u op zoek bent naar een loodgieter voor rioolreparatie. Onze firma staat 24 op 7 voor u klaar en biedt u de meeste bekwame techniekers.

Ets. Goossens

367 Jobs

0485 16 66 62

ets-goossens.be : Beste loodgieters

Meilleur Service

98 Jobs

meilleurservice.be : 12+ jaar ervaring


Bel ze voor een afspraak : 0485 16 66 62
transparent