14.605
14/05/2024

Op zoek naar een loodgieter voor waterlek herstelling

loodgieter lekkage badkamer ketel

Lekkage aan de waterleiding of afvoerleiding is erg ambetant en moet uiteraard zo snel mogelijk hersteld worden. Het is nogal dringend, want een gebroken pijp of een gebarsten buis die lekt kan niet alleen aanzienlijke schade aan de inrichting van uw woning, uw badkamer of keuken toebrengen, maar ook uw waterfactuur laten stijgen, want de watermeter blijft draaien... Hebt u een waterleiding herstelling, pijpleiding renovatie, soldering van buisleiding die gescheurd is nodig? Bent u op zoek naar een loodgietersbedrijf voor een professionele lekdetectie? Merkt u op dat uw CV ketel sijpelt water of uw badkamer boiler of doorstroom geiser druppelt? WC spoelbak of vlotter sluit slecht, riool afvoer ruikt slecht, sifon stinkt , keukenkraan zit vast, douchekraan zit los, kraan menger beweegt? Alle deze problemen en variaties van waterlekkage kunnen helaas uw sanitaire voorzieningen overkomen... Daarom staat onze service paraat om u te helpen om in de kortst mogelijke tijd een betrouwbare deskundige loodgieter te vinden. Onze databank biedt een brede keuze van loodgieters uit uw buurt aan. Aarzel niet, bel ons snel op en maak snel een afspraak voor een loodgieter voor lekreparatie of andere sanitaire voorzieningen herstelling, plaatsing en vervanging.

Hebt u dringend een loodgieter nodig voor de ontstopping van WC, bidet, ontstopping van lavabo, verhelping van gootsteen, wastafel, wasbak, bad of douche (douchebak) ontstopping? Bent u op zoek naar een loodgieter voor het onderhoud, controle , reiniging

en keuring van uw centrale verwarming installatie? Hebt u een loodgieter nodig voor de ontkalking van uw boiler of geiser? Moet u de leiding van koper, gietijzer, staal, zink, zandsteen, niron, leiden, of verzinkt multiskin waterleiding laten solderen? Zoekt u een loodgieter voor de aanleg van de leidingen in nieuwbouw, uitbreiding van waterput, verplaatsing van collector, verbinding van jacuzzi, verplaatsen van ligbad, vervangen en installeren van douchecabine, montage van doorgangsmeter, leggen of uitbreiden van afvoerleiding? Hebt u een specialist, loodgieter voor de aansluiting van wasmachine, vaatwasser, droogkast, wasdroger, waterverzachter of droogzwierder nodig? Wenst u uw ketel of warmwaterboiler laten onderhouden, controleren, reinigen, nazien en keuren? Bent u van plan om uw badkamer te renoveren of nieuwe badkamer inrichten, waterleidingen aanleggen of verleggen, inloop douche laten plaatsen, nieuwe ketel monteren en aansluiten en hebt een offerte voor dat werk nodig? Ook voor deze dienst kunnen wij een specialist, loodgieter ontstopper voor u vinden. Bel ons snel op!

Lekopsporing met camera detectie

Opsporing van lekkage is een van de meest ingewikkelde loodgieters diensten : een lek zoeken in geblinderde buis, een lek vinden die weggestopt is achter de muren is een moeilijke werk dat haalbaar is alleen voor de ervaren deskundige loodgieters in bezit van de specifieke professionele apparatuur, bij voorbeeld een lekdetectie camera of thermografische camera. Een reparatie van waterleiding van hoog kwaliteit zal lang meegaan, laat daarom uw sanitair en leidingen nakijken, herstellen, verbinden, repareren en depanneren door ervaren deskundige loodgieter! Wij hebben zorgvuldig de brede lijst van de beste loodgieters opgesteld en bieden u aan om ervan te profiteren! Neem snel contact met hen op via onze afspraak centrale en geniet van de goede en spoedige service. Dankzij hun jarenlang ervaring en vaardigheden zijn zij in staat om zelfs een lek die onzichtbaar is (bij voorbeeld, ondergronds lek, lek achter de muren, lekkage in de vloeren, in de grond) te opsporen met behulp van een cameraonderzoek met thermografische detectie of een utrasone detectie van waterverlies uit te voeren. Door de hulp van een camerainspectie kunnen zijn lekkage met succes lokaliseren en neutraliseren. Dit allemaal natuurlijk alleen na de watermeter.

Een buis die verstopt of gekalkt is kan in gevolg een lekkage veroorzaken. Laat dus uw leidingen tijdig verhelpen, ontkalken en ontstoppen door een professionele loodgieter van de ontstoppingsdienst en vermijd op die manier onaangename situatie met depannage van gebroken of ingestort buis. Het is beter om te voorkomen, dan genezen! Soms wordt lekkage veroorzaakt door en force majeure, bij voorbeeld een buis of een pijn die bevroren is. In deze situatie naast de lekherstelling vraag uw loodgieter om een betere bescherming te voorzien voor de leidingen en uitrusting, vooral als het buiten zicht bevindt, bij voorbeeld, op het terras of in de tuin (ventiel of buitenkaan). In ieder geval vees voorzichtig en aandachtig : een buis die piept, fluit, tikt, een ketel of boiler die bromt, badkuip die loopt leeg, wastafelkraan, kraanklep of kraankop die los zit, toegenomen vochtigheid in de wasruimte, douchekamer of waskot, mengkraan die sluit niet meer volledig is een teken dat nodige herstelling en het is altijd beter om deze sanitaire voorzieningen op tijd in orde te brengen, voordat lekkage erg wordt. Nogmaals het is beter om probleem te voorkomen, dan het gevolg genezen... Wenst u een schatting te ontvangen voor de lekreparatie in uw woning of kantoor? Bel ons snel op voor meer informatie!

Ets. Goossens

384 Jobs

0485 16 66 62

ets-goossens.be : Beste loodgieters

Meilleur Service

116 Jobs

meilleurservice.be : 12+ jaar ervaring


Bel ze voor een afspraak : 0485 16 66 62
transparent